A szerzőről

Gyermekkorában egy családi tragédia után fordult a jóslás felé, fő kérdése az volt; előre lehet-e látni olyan eseményeket, amiket jobb lenne elkerülni? 13 évesen vette kezébe először a cigánykártyát, mint a jóslás egy lehetséges eszközét. Akkoriban mintegy kamaszos viccből jövendölt a kártyával barátoknak, idősebb családtagoknak, használta az addig még rejtett beleérző képességét. Ő maga sem vette ezt komolyan, el is felejtette, hogy kinek mit mondott. Az ismerősök azonban döbbenten tapasztalták, hogy a mindenki által csak „játéknak” tartott jóslatok megtörténtek. Elhűlve tértek vissza újabb tanácsokért.

Így alakult ki praxisa, mint kártyajós, mellyel napjainkban is sokaknak nyújt segítséget. Sosem hirdetette magát, nem akart mások életébe beleszólni, mégis mára az egész országból, és a határon túlról is a legkülönfélébb emberek járnak hozzá útmutatásért, konzultációért. Mára a jövendőmondás mélyebb rétegei is megnyíltak előtte. A folyamatos koncentráció és gyakorlás által kifinomult intuíció segítségével képes a sorsunkban rejlő okokat, összefüggéseket, és a nehéz helyzetekből kivezető lehetséges utakat megmutatni a hozzá fordulóknak. Ha valaki igazán odafigyel rá, az valóban jól tud élni a jóslás adta lehetőségekkel.

Tudatosan szemléli az embereket, a működési mechanizmusokat, a világunkat igazgató törvényszerűségeket, tanulmányozza a rejtett képességeket, mágikus hagyományokat, melyek mind tiszta önismerethez vezetnek. Vele való beszélgetéseim során bizonyítékkal szolgált arra, hogy általában nem a többségnek van igaza, s attól hogy valami megszokottá vált, az valójában nem biztos, hogy helyes.

Miért lett író?

Lassan 30 éve utat mutat másoknak, és van mit mondania a mai őrült világ polgárainak. Látta, hogy sokaknak szüksége van a gondolataira, és engedett barátnője unszolásának, írni kezdett.

Eddig megjelent két regénye, Victorina Víta és Emlékek nyomán (Cynthia V. Diamond írói álnéven), amelyek gondolatisága megérinti az olvasó lelkét. Első két módszertani útmutatója, a Végre egy használható könyv a cigánykártyáról, és az Intuíció magas fokon, amelyek segítenek abban, hogy saját képességeinket kibontakoztathassuk, fejlesszük és eloszlassunk bizonyos tévhiteket, ezáltal magunk legyünk képesek megoldani saját problémáinkat. A fentiek mellett egy gyermekeknek szóló mesekönyve is megjelent Édes angyalom címmel, valamint Szívből jövő szeretettel című idézet, és- aforizmagyűjteménye.

Könyveit lassan ízlelgetve, többször is érdemes elolvasni, így mélyre ható élményben lesz részünk.

Legújabb könyve az Átok és Áldás, amely már sokak által várt hiánypótló alkotás. Hiánypótló, mert egyszerűen, érthetően, és mindenfajta sallangtól és ködösítéstől mentesen ad át információkat a mágia mibenlétéről és működéséről. Mindenki által elsajátítható, és hasznos technikákat tartalmaz.

A könyv további célja, hogy az olvasó önmaga mélyére látva, legyen képes fejlődni az önismeretben, amely a mágia helyes használatának elengedhetetlen feltétele. Ez az alkotás egyszerre önsegítő kézikönyv és elmélyülésre alkalmas, elgondolkodtató szakkönyv. Bárki vagy, bárhol jársz is, hasznos lesz számodra. E könyv él. Érdemes többször elolvasni.

Franczia Dániel, 2016.