Előkészületben – Iványi Viktória Cintia: Fontos Vagyok

Fontos Vagyok

Zeneszerző: Franczia Dániel

meditációs kiskönyv és CD melléklet

 

 

 

 

 

 

Rövid ismertető:

Ebben a kiadványban olvasható néhány olyan kiegészítő információ, ami az Átok és Áldás című könyvből kimaradt, így ahhoz kapcsolódik ugyan, ennek ellenére önmagában is teljes értékű. Továbbá elkészült a sokak által igényelt CD is, mely három vezetett meditációt tartalmaz:

1. Tisztító, egészségmegőrző meditáció
2. Erőgyűjtő sikermeditáció
3. Univerzális problémamegoldó meditáció

Részlet a könyvből:

„A hétköznapi életben rengeteg negativitás keletkezik bennünk és ragad ránk, így ennek felülírása is tudatos odafigyelést és rendszerességet követel tőlünk. Főként a kezdetekben. Tény, hogy minden, amit legalább 30 napon keresztül rutinszerűen elvégzünk, az szokásunkká válik. Nincs más teendőnk csupán, mint ezt az időszakot teljes figyelmünkkel felhasználni arra, hogy régi rossz beidegződéseinket felülírhassuk, és a külvilágból érkező kedvezőtlen impulzusokat tapasztalataink köréből megtanuljuk kizárni, vagy legalábbis figyelmen kívül hagyni.

Ehhez nyújt segítséget ez a könyv és a mellékelt CD. A rajta található három meditáció egymásra épül ugyan (hiszen megtisztulva sokkal több erő gyűjthető, így nagyobb hatásfokú a problémamegoldás), de nem feltételei egymásnak. Az idő előrehaladtával, miután gyakorlatot szereztünk, vagy szükség esetén természetesen igény szerint választható, hogy éppen melyiket alkalmazzuk. A meditáció jótékony hatása nem képezi vita tárgyát, ma már tényként kezelendő. Rohanó világunkba megnyugvást hoz, állandóan pörgő elménket pedig lecsillapítja, így közelebb visz önmagunkhoz. Külsőségek helyett megtanít befelé figyelni, hozzásegít igaz valóságunk megtapasztalásához.

Mielőtt nekikezdenél a meditálásnak, olvasd el ezt a kiskönyvet, mert az itt leírt információk is hozzásegítenek a bensődben végbemenő megújulás eléréséhez. Vagy inkább feltételei a megalapozott változásnak. ”