Cynthia V. Diamond: Tündértitkok

Kategória: mesekönyv

Kiadó: Kiara Kiadó

Terjedelem: 58 oldal

Kötés: keménytáblás, cérnafűzött

Méret: 165 X 195 cm

Ára: 3500 Ft

Kedvezményes ára: 3150 Ft

 

Kellemes időtöltés kicsiknek, és tanulságos olvasmány nagyoknak egyaránt, miközben néhány értékes gondolattal, megszívlelendő tanáccsal és használható tudással gyarapodhatunk.

Ezeket mindennapjaink részévé téve olyan pozitív alapokra tehetünk szert, mely döntő jelentőségű életünk során. Mi felnőttek, már tudjuk ezt, és sokat dolgozunk azon, hogy alapvető gondolatainkat a megfelelő irányba mozdítsuk el. De mi lenne akkor, ha ezt már egészen aprócska korban, játszva és könnyedén magukévá tehetnék a gyerekek? Ez a könyv ehhez nyújt segítséget.

A mesében megismerkedhetünk Effivel, a varázslatos tündérlánnyal, aki meghatározó szereplője ennek a könyvnek, és az elkészült folytatásoknak is. A tündérek titokzatos világába látogathatunk el, és a meséből megtudhatjuk, hogyan kezdődött a barátság az emberek és a tündérek között, majd fény derül néhány tündértitokra is.

A könyv kedves, könnyen megjegyezhető mondókákkal segíti elő a pozitív hangolódást. Nem utolsó sorban azt az érzést erősíti a gyerekekben, hogy minden nehéz helyzetben van megoldás. Ezzel a hozzáállással a kiszolgáltatottságban való elmerülés helyett a tettrekész, tenni akaró, hittel teli állapotot idézi elő, mely nagyban hozzájárul boldogulásunkhoz, ebből következően boldogságunkhoz is.

A mesekönyv keménykötésű, 60 színes, gyönyörűen illusztrált oldalt tartalmaz.

Minden könyv mellé ajándékot adunk annak, aki a könyvet ezen a felületen rendeli meg, vagy üzletünkbe személyesen ellátogat.

 

Ha már megkaptad, vagy esetleg máshol megvetted a könyvet, akkor is gyere el hozzánk, mert az ajándékodat természetesen ebben az esetben is átveheted a könyved felmutatásával. Üzletünkben számos, a meséhez kapcsolódó kiegészítő termék vásárolható.

Még egy jó hírünk van: Effi tündér kalandjai nem érnek véget, már elkészültek az újabb történetek, melyeket

A Kristályhegyen túl, illetve A szeretet hatalma címeken megtalálsz a boltokban.

 

 

FIGYELEM! Az ajándék csak a Tündértitkok c. könyv mellé jár, kizárólag a könyv felmutatásával jár, csak személyesen vehető át, vagy ezen a felületen, illetve a www.elixirkonyvesbolt.hu weboldalon történő rendelés esetén ingyenes. Készpénzre nem váltható, más árura nem cserélhető be. Ajándékot külön nem postázunk el! Egy könyv mellé egy ajándékot adunk.