Iványi Viktória Cintia: Végre egy használható könyv a cigánykártyáról

Végre egy használható könyv a cigánykártyárólKategória: szakkönyv

Kiadó: Kiara Kiadó

Terjedelem: 150 oldal

Kötés: puha, ragasztott

Méret: 25 X 18 cm

Ára: 2500 Ft

Kedvezményes ára: 2300 Ft

 

Rövid ismertető:

A könyv nem csak ígéri a kártyavetés elsajátításának lehetőségét, hanem részletesen, lépésről lépésre vezet tanulmányaid során. A lapok alapjelentésén kívül rendkívül nagy segítséget ad az egyes kombinációk ismertetése. Több, mint 1000 párosítás értelmezését, az összeolvasás módját, az időrendek áttekinthetőségét, minőségi különbségeket tanulhatsz meg ebből az egyetlen könyvből.

Részlet a könyvből:

„A cigánykártya önmagában nem értelmezhető. Különlegessége éppen abban áll, hogy megannyi kombinációval szinte mindent kiolvashatunk belőle. Fantasztikusan színes, gazdagon árnyalt, ennek köszönhetően segítséget nyújthat a mindennapjainkban ugyanúgy, mint a jövőbeli, távolabbi események előrejelzésében.

Két egyforma kiértékelés nem létezik, mindenkinek a saját ösztöneire kell hallgatnia. Az első benyomás a lényeg, ami szinte „tolakszik” előre. Az elemzés során semmilyen szabályt nem kell betartanunk. Úgy olvassuk össze a kártyákat, ahogyan nekünk tetszik.

Mindig figyelembe vesszük a lap elfoglalt helyzetét is. Mindegy, hogy ezt oldalirányban, vagy függőlegesen tesszük, hogy két vagy három, esetleg több lap ad értelmet számunkra. Lényege inkább abban áll, hogy ne ragadjunk le egyetlen jelentésénél. Minél több dolog jut eszünkbe egy kártyáról, annál jobb! Egyetlen lapállás vagy kombináció több dolgot is jelent egyszerre. Próbáljunk megérezni, mit mesél a kártya. Az értelmezés képessége attól függ, mennyit foglalkozunk vele. Elegendő időt rászánva biztosan állíthatom, hogy magas szintre juthatsz.”

【豪華プレゼントキャンペーン実施中! ポイント10倍】西川エアー SI ベッド マットレス AiR SI【シングル】レギュラー 170N【東京西川エアー カバー 西川 air エアー01 ベッドマット
【LIXIL】(INAX) シャワートイレ Kシリーズエクストラ 手動ハンドル式CW-K45A
【ブライトリング】 クロノコルト クロノグラフ デイト A13035.1【中古】
スマホエントリーでP10倍7/29(土)09:59迄【送料無料+豪華特典付き】【チェアセット】2017年度 コイズミ 学習机 WDスペシャル ハイタイプ デスク&チェアセット WDS-871WW/WD
Tiffen 4X4 CLR/ND.6 GRAD HE FILTER 44CGN6H
仏壇 ミニ仏壇 唐木仏壇 親潮18号 仏具付
▼全品ポイント2倍?25日(金)9:59迄▼【カード決済?お振込み送料無料】LIXIL INAX 洋風簡易水洗便器 トイレーナR(便座なしセット)手洗なし 品番【TWC-3?TWT-3A】【ポイントア
http://www.cemenv.com
【WaterfordクリスタルLismore Essenceアイスバケット】 b002llbpzk
重要文化財会津塔寺八幡宮長帳 (1958年)【中古】